როგორ გავაკეთოთ პომადა სახლის პირობებში?
პომადის დასამზადებლად დაგვჭირდება:
1. ვაზელინი (შეიძინეთ აფთიაქებში)
2.თაფლი
3.საღებავი (თქვენი საყვარელი პომადა “ბლესკი” ან საკვები,რომელსაც აქვს მკვეთრი ფერი)
4.არომატიზატორი (რომელიმე საკვები ნივთიერება)
5.ჭურჭელი (რომელშიც უნდა ჩაასხათ დამზადებული პომადა)
6.ზეთი(სუნის გარეშე)
7.კოვზი
8.ყავის მადუღარა
მადუღარაში მოათავსეთ გარკვეული რაოდენობის ვაზელინი და ცოტაოდენი თაფლი.შეურიეთ საღებავი,არომატიზატორი,ძალიან ცოტა ზეთი(1 წვეთი საკმარისია).აანთეთ ცეცხლი და დაადნეთ ვაზელინის მასა.დნობის დროს აუცილებლად ურიეთ კოვზით.დადნობის შემდეგ მიღებული სთხელი მასა ჩაასხეთ პატარა ჭურჭელში.შეგიძლიათ ყავის მადუღარის მაგივრად გამოიყენოთ ჯამი,რომელიც უნდა შედგათ მიკროტალღურ ღუმელში.ჭურჭელშში ჩასხმული პომადა შედგით მაცივარში და დააცადეთ გაცივება


პომადის დასამზადებლად დაგვჭირდება:
1. ვაზელინი (შეიძინეთ აფთიაქებში)
2.თაფლი
3.საღებავი (თქვენი საყვარელი პომადა “ბლესკი” ან საკვები,რომელსაც აქვს მკვეთრი ფერი)
4.არომატიზატორი (რომელიმე საკვები ნივთიერება)
5.ჭურჭელი (რომელშიც უნდა ჩაასხათ დამზადებული პომადა)
6.ზეთი(სუნის გარეშე)
7.კოვზი
8.ყავის მადუღარა
მადუღარაში მოათავსეთ გარკვეული რაოდენობის ვაზელინი და ცოტაოდენი თაფლი.შეურიეთ საღებავი,არომატიზატორი,ძალიან ცოტა ზეთი(1 წვეთი საკმარისია).აანთეთ ცეცხლი და დაადნეთ ვაზელინის მასა.დნობის დროს აუცილებლად ურიეთ კოვზით.დადნობის შემდეგ მიღებული სთხელი მასა ჩაასხეთ პატარა ჭურჭელში.შეგიძლიათ ყავის მადუღარის მაგივრად გამოიყენოთ ჯამი,რომელიც უნდა შედგათ მიკროტალღურ ღუმელში.ჭურჭელშში ჩასხმული პომადა შედგით მაცივარში და დააცადეთ გაცივება


magariaaa
ReplyDelete